LEDAPOL Kleding

Sexy en gewaagde lingerie van datex, latex, lak of leer in één mega overzicht. Fijn dat je even komt kijken. Op deze pagina  heb je een overzicht van ALLE fetish kleding van het merk LEDAPOL. Van sexy Datex, Latex, Lak en Wetlook kleding tot aan Softcore en Hardcore BDSM kleding en meubilair.

Klik op de catalogus hieronder om deze te openen!

Kun je bij ons op de website een bepaald artikel niet vinden maar  staat dit wel in één van de vele catalogussen op deze pagina dan kunnen we deze gewoon leveren. Dus alles is leverbaar tegen de laagste prijs.

Mail ons dan even en geef ons de juiste artikelcode, maat en kleur door. Je krijgt dan direct een prijsopgave. We pretenderen de goedkoopste in Nederland en België te zijn.

Vind je een artikel elders goedkoper dan passen wij de prijs direct aan. Je betaalt dus nooit teveel. Op je afrekening zal je geen naamsvermelding van onze website tegenkomen en alles wordt bij je thuis bezorgd in een neutrale verpakking.

Heb je vragen mail ons dan op: info@fine2shine.nl

Let op! Op de bestelde kleding geld geen herroepingsrecht. De kleding wordt na bestelling gemaakt door Ledapol in Polen. Volgens de wet is dit een bestelling van kleding die gemaakt worden op specificaties van de consument.

Houd rekening met een levertijd van ongeveer 2 weken na betaling.