Let op!

De datex collectie van Ledapol wordt pas gemaakt na bestelling en vanuit Polen naar Nederland verzonden. De levertijd is daardoor ongeveer 2 weken.

Bestelde kleding kan niet geruild/geretourneerd worden omdat het pas gemaakt wordt na bestelling. Volgens de letter van de wet is het kleding welke op maat wordt gemaakt. Hierbij is hetherroepingsrecht niet van kracht.

Ledapol Collectie

Wat kun je hier vinden. Goedkope datex, latex, lak en leren kleding in een mega overzicht.

Welkom in ons LEDAPOL Collectie menu. Hier zie je alle kleding van Ledapol die we in de advertenties op de website aanbieden. Er is nog veel meer wat we ook kunnen leveren maar wat niet als advertentie op onze website staat. Deze andere artikelen vind je in deze verschillende catalogussen.

Mail ons dan even en geef ons de juiste artikelcode, maat en kleur door. Je krijgt dan direct een prijsopgave. We pretenderen de goedkoopste in Nederland en België te zijn.

Vind je een artikel elders goedkoper dan passen wij de prijs direct aan. Je betaalt dus nooit teveel. Op je afrekening zal je geen naamsvermelding van onze website tegenkomen en alles wordt bij je thuis bezorgd in een neutrale verpakking.

Heb je vragen mail ons dan op: info@fine2shine.nl

Om je een indruk te geven hoe datex aan de binnenkant verwerkt is kijk  dan even naar deze video.