Latex Topjes

Latex topjes zijn ongelimiteerd te combineren met bijvoorbeeld een latex mini rokje, een latex hotpants of een strakke latex legging Een goeie keus voor een bezoek aan een parenclub, een fetish feest zoals BITCH en WASTELAND of andere kinky party’s. Voldoende keus uit ons ruime bestand.

Kies je voor een topje met korte mouwen dan geeft dat extra bewegingsvrijheid en je hebt minder last van het plakken aan je lichaam. Aan en uittrekken gaat zonder mouwen ook net iets gemakkelijker dan een topje van latex met lange mouwen.

Kies een topje met borstzakjes of heb je liever een strakke met open cups die niets aan de verbeelding over laat. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van je topje met een tweede kleur latex te laten maken. Zo kun je bijvoorbeeld je borsten showen door juist dat deel bij je buste te voorzien van transparante latex.

Voor de dame die niet zo bang is er een open cup top. Laat de cup iets kleiner door ons maken dan de diameter van je borst. Hierdoor krijg je mooie gestuwde stevige borsten die bijna letterlijk in het oog springen.

Wanneer u online zoekt komt u verschillende opties tegen: latex, datex of veelal stretch stoffen. Fine2Shine gebruikt voor de productie van mini jurkjes uitsluitend latex van Radical Rubber UK, de beste latexproducent van Europa.

In onze collectie vindt u een breed aanbod van designs en opties. Omdat we alle latex kleding handmatig lijmen kunnen we aan al uw wensen voldoen. Aanpassingen aan de vorm, extra ritsen, het materiaal, de kleur… Echt alles is mogelijk. Daarbij bent u verzekerd van 100% tevredenheid, de beste kwaliteit én de laagste prijzen voor uw latex aankoop.

Is het juiste topje bij ons niet te vinden, laat ons dan weten wat je precies zoekt. Heb je een duidelijke foto van je favoriete item dan geven we je gelijk een prijsopgave en maken hem op basis van deze afbeelding.