Latex Mini rokjes

Latex Mini rokjes in combinatie met een latex topje zijn de beste keus voor een bezoek aan een parenclub, een fetish feest zoals BITCH en WASTELAND of andere kinky party’s. Voldoende keus uit ons ruime bestand.

Het voordeel van een rokje is dat het je voldoende bewegingsvrijheid geeft en niet plakt aan je lichaam. Bovendien heb je geen latex door je kruis lopen waar vaak ook nog een rits langs loopt. Kies een rokje met speelse plooien of heb je liever een strakke die niets aan de verbeelding over laat. Less is more.

Wanneer u online zoekt komt u verschillende opties tegen: latex, datex of veelal stretch stoffen. Fine2Shine gebruikt voor de productie van mini jurkjes uitsluitend latex van Radical Rubber UK, de beste latexproducent van Europa.

In onze collectie vindt u een breed aanbod van designs en opties. Omdat we alle latex kleding handmatig lijmen kunnen we aan al uw wensen voldoen. Aanpassingen aan de vorm, extra ritsen, het materiaal, de kleur… Echt alles is mogelijk. Daarbij bent u verzekerd van 100% tevredenheid, de beste kwaliteit én de laagste prijzen voor uw latex aankoop.

Is het juiste rokje bij ons niet te vinden, laat ons dan weten wat je precies zoekt. Heb je een duidelijke foto van je favoriete item dan geven we je gelijk een prijsopgave en maken hem op basis van deze afbeelding.