Latex Leggings

Bij de latex leggings kun je een keuze maken uit verschillende lengtes. Tot aan de enkels, of tot boven de kuit. Met of zonder rits door het kruis. Zelfs een open kruis is mogelijk. Latex leggings horen strak rond je lijf te zitten. Kies daarom geen dikke latex. Hier zit minder rek in en is dus minder elastisch. Ook bij de keuze om een rits door het kruis te nemen moet je rekening houden met het feit dat daar waar een rits zit het minder elastisch is.

In onze collectie vindt u een breed aanbod van designs en opties. Omdat we alle latex kleding handmatig lijmen kunnen we aan al uw wensen voldoen. Aanpassingen aan de vorm, extra ritsen, het materiaal, de kleur… Echt alles is mogelijk. Daarbij bent u verzekerd van 100% tevredenheid, de beste kwaliteit én de laagste prijzen voor uw latex aankoop.

Staat de juiste legging voor jou bij ons niet op de website, laat ons dan weten wat je precies zoekt. Heb je een duidelijke foto van je favoriete item dan geven we je gelijk een prijsopgave en we maken het op basis van deze afbeelding.