Latex Kousen

Maak een keuze uit onze latex kousen. Kies je de klassieke kous met een naad van latex aan de achterzijde of wil je een paar siergespen  bij je bovenbeen. Net boven de knie of tot je dijen. Om je voeten mooi uit te laten komen kun je een kous kiezen met een open voet met hielbandje.

Latex kousen trek je precies zo aan zoals je dat doet bij gewone panty’s. Helemaal oprollen tot aan de enkel, je voet erin en langzaam met kracht omhoog trekken en afrollen.

In onze collectie vindt u een breed aanbod van designs en opties. Omdat we alle latex kleding handmatig lijmen kunnen we aan al uw wensen voldoen. Aanpassingen aan de vorm, extra ritsen, het materiaal, de kleur… Echt alles is mogelijk. Daarbij bent u verzekerd van 100% tevredenheid, de beste kwaliteit én de laagste prijzen voor uw latex aankoop.

Staan de juiste kousen voor jouw niet op onze website, laat ons dan weten wat je precies zoekt. Heb je een duidelijke foto van je favoriete item dan geven we je gelijk een prijsopgave en we maken het op basis van deze afbeelding.