Latex Jasjes

Latex jasjes zijn zeer geschikt om op op een fetish feest te dragen. Welk type wilt u hebben? Met een rits of drukknopen? Transparant of juist niet. Een capuchon behoort ook tot de mogelijkheden. Kom je er niet uit, vraag ons dan gerust om advies.  Fine2Shine denkt graag met u mee!

Wanneer u online zoekt komt u verschillende opties tegen: latex, datex of meestal stretch stoffen. Fine2Shine gebruikt voor de productie van jasjes en uitsluitend latex van Radical Rubber UK, de beste latexproducent van Europa.

In onze collectie vindt u een breed aanbod van designs en opties. Omdat we elk latex pak handmatig lijmen kunnen we aan al uw wensen voldoen. Aanpassingen aan de vorm, extra ritsen, het materiaal, de kleur… Echt alles is mogelijk. Daarbij bent u verzekerd van 100% tevredenheid, de beste kwaliteit én de laagste prijzen voor uw latex aankoop.

Is het juiste jasje niet aanwezig, laat ons dan weten wat je precies zoekt. Heb je een duidelijke foto van je favoriete item dan geven we je gelijk een prijsopgave en maken hem op basis van deze afbeelding.