Gelborsten in Latex
Latex gelborsten zijn kopieën van echte borsten voor op een latex top of catsuit. Deze zijn niet van echt te onderscheiden. Verwar deze gelborsten niet met opblaasborsten. De gelborsten kunnen voorzien worden met een tepel. hierdoor lijkt het alsof je eigen tepel onder de latex zit en je de contouren daarvan ziet.

Dit kan alleen bij niet transparante latex omdat de inhoud van de borst gevuld word met gel. Wil je een transparante  kleur en daar de borsten doorheen kunnen zien dan kun je daarvoor bij onze Siliconenborsten in Latex categorie terecht.

Het gewicht van een gelborst is ongeveer 1kg per stuk. Voor een set borsten moet je dus al gauw op 2kg rekenen. Ze kunnen op of aan elke catsuit of top vastgemaakt worden. Niet in een BH.

De borsten zijn gevuld met speciale gel waardoor ze het gewicht krijgen zoals een echte borst dat heeft. Het gevoel als je erin knijpt, ermee spring of ze op tilt is precies als bij een echte borst.

De borst heeft een standaard omvang. De cupmaat die je krijgt met deze gelborsten is afhankelijk van je omvang van de borstkas of onderborst*. Bij een omvang van 70cm zul je een F-cup krijgen. Elke 10cm dat de borstkas of onderborst groter wordt gaat de  cupmaat in verhouding 1 letter naar beneden. Een onderborst van 80 geeft dus een E-cup.

Zeer geschikt voor travestie of bij de dames om je eigen borsten groter te maken.

Bij twijfel mail je ons voor advies.

Onderborst :is gelijk aan BH maat.