Latex Broeken

Bij latex broeken kun je veel opties toevoegen. Wel of geen steekzakken of misschien fake zakken. Lusjes voor een riem erop een ritssluiting of toch drukknopen. Zelfs een rits door het kruis bestaat tot de mogelijkheden.

Kies je voor een broek met steekzakken dan geeft dat extra mogelijkheden om kleine dingen in je zakken te steken. De dikte van de latex bepaalt het draagcomfort. Hoe dikker hoe stugger. Daardoor heb je minder rek en is de marge op de maattabel kleiner.

Je kunt er voor kiezen om een deel van je broek met een tweede kleur latex te laten maken. Je kunt daarmee een verrassend effect creëren.

Wanneer u online zoekt komt u verschillende opties tegen: latex, datex of veelal stretch stoffen. Fine2Shine gebruikt voor de productie van mini jurkjes uitsluitend latex van Radical Rubber UK, de beste latexproducent van Europa.

In onze collectie vindt u een breed aanbod van designs en opties. Omdat we alle latex kleding handmatig lijmen kunnen we aan al uw wensen voldoen. Aanpassingen aan de vorm, extra ritsen, het materiaal, de kleur… Echt alles is mogelijk. Daarbij bent u verzekerd van 100% tevredenheid, de beste kwaliteit én de laagste prijzen voor uw latex aankoop.

Is het juiste topje bij ons niet te vinden, laat ons dan weten wat je precies zoekt. Heb je een duidelijke foto van je favoriete item dan geven we je gelijk een prijsopgave en maken hem op basis van deze afbeelding.