Latex Borsten Bondage

Latex borsten bondage klinkt misschien extremer dan dat het is. Met het juiste latex hulpmiddel kun je de borsten steviger en groter maken. Niet voor altijd maar wel net zolang als dat je gebruik maakt van onze speciale kleding of latex bandenset. Een mooie ondersteuning voor hucows

Hoe werkt het. In onze kleding zoals BH, top, catsuit of vacuumbed maken we een open cup. Die maken we iets kleiner dan de diameter van je eigen borst. Als je de borst door de elastische opening doet sluit ie strak rond de borst. Hierdoor wordt de borst iets naar voren geduwd en door de lichte elastische druk zal je borst iets gaan stuwen en groter worden. Niet zoveel dat er geen afvoer meer is maar juist voldoende om voller en steviger te worden. Ook je tepels worden hierbij groter, dikker en prettig gevoeliger.

Een andere manier is om gebruik te maken van onze speciaal gesneden latex bandenset. Deze draai je rondom de borst. Je bepaalt zelf de druk en dus de stuwing. De uiteinden van de  banden kun je vastzetten achter in je nek of op je rug. Ook nu zullen de borsten stuwen en iets zwellen. Het gevolg is prettig gevoelige borsten en tepels.

Informeer bij ons voor de mogelijkheid voor jou.

In onze collectie vindt u een breed aanbod van designs en opties. Omdat we alle latex kleding handmatig lijmen kunnen we aan al uw wensen voldoen. Aanpassingen aan de vorm, extra ritsen, het materiaal, de kleur… Echt alles is mogelijk. Daarbij bent u verzekerd van 100% tevredenheid, de beste kwaliteit én de laagste prijzen voor uw latex aankoop.