Latex Body’s

Om te beslissen welke van onze latex body’s je het beste kunt kiezen is het van belang om je af te vragen bij welke gelegenheid je de body zou willen gaan dragen. Design is mooi maar comfort is beter. Een rits door het kruis is spannend en ziet er mooi uit maar maakt het minder elastisch. Drukknoopjes in het kruis daarentegen zijn eenvoudiger en geeft een beter draagcomfort.

Een body leent zich uitermate goed voor een open cup. Deze is in elke body te realiseren. We kunnen de opening voor de open cup aanpassen aan de diameter van je borsten.

In onze collectie vindt u een breed aanbod van designs en opties. Omdat we alle latex kleding handmatig lijmen kunnen we aan al uw wensen voldoen. Aanpassingen aan de vorm, extra ritsen, het materiaal, de kleur… Echt alles is mogelijk. Daarbij bent u verzekerd van 100% tevredenheid, de beste kwaliteit én de laagste prijzen voor uw latex aankoop.

Staat de juiste body voor jou bij ons niet op de website, laat ons dan weten wat je precies zoekt. Heb je een duidelijke foto van je favoriete item dan geven we je gelijk een prijsopgave en we maken het op basis van deze afbeelding.