Latex BH’s

Latex BH’s zijn er in verschillende soorten. Met of zonder verstelbare schouderbandjes. Met of juist zonder beugel in de cup. De sluiting zit meestal op de rug. Dit  is een haakjessluiting die je op verschillende groottes kunt vastmaken. Voor de grotere cupmaat is een extra dikke band onder de borsten een optie.

Een bh kun je ook deels open laten. Hierbij zijn bijvoorbeeld je tepels zichtbaar. Of een open cup bh. We kunnen de diameter van de cup opening aanpassen. Hierdoor kunnen we je borsten licht stuwen. Je borsten worden dan groter en steviger en dat is direct zichtbaar.  Meer informatie hierover kun je vinden bij de categorie Borsten bondage. Heb je andere wensen? Laat het ons weten.

In onze collectie vindt u een breed aanbod van designs en opties. Omdat we alle latex kleding handmatig lijmen kunnen we aan al uw wensen voldoen. Aanpassingen aan de vorm, extra ritsen, het materiaal, de kleur… Echt alles is mogelijk. Daarbij bent u verzekerd van 100% tevredenheid, de beste kwaliteit én de laagste prijzen voor uw latex aankoop.

Staat de juiste body voor jou bij ons niet op de website, laat ons dan weten wat je precies zoekt. Heb je een duidelijke foto van je favoriete item dan geven we je gelijk een prijsopgave en we maken het op basis van deze afbeelding.